Ægtepagt

Mange oplever en ægtepagt, som en negativ ting; nemlig at man forventer, at kærligheden på et tidspunkt vil gå i stykker. Dette er langt fra sandheden. Mange tegner en ulykkesforsikring, men det betyder ikke, at man forventer at komme ud for en ulykke. Det betyder blot, at man ønsker at sikre sig selv og sine kære i en situation man håber aldrig opstår.

Processen er enkel og nem. Vi sparer dig for en masse tid ved, at du undgår transport og møder.

Telefonisk rådgivning

En af vores dygtige jurister rådgiver ringer dig op og yder en rådgivning målrettet til din situation – gratis og uforpligtende.

Du bestemmer selv om du ønsker at gå videre i processen.

Ægtepagten udarbejdes

Vi udarbejder straks efter rådgivningen et udkast af Jeres ægtepagt

Ægtepagten tinglyses

Når I har godkendt udkastet til ægtepagten sørger vi for at få den tinglyst i det digitale tinglysningssystem.

Hvad er en ægtepagt?

Hvorfor er en ægtepagt vigtig?

Der er mange gode grunde til at oprette en ægtepagt.

Inden du gifter dig, skal du og din kommende ægtefælle altid overveje, om I vil have fælleseje eller særeje i jeres ægteskab eller om I vil have en mellemting i form af delvist særeje og delvist fælleseje. Hvis I ikke foretager jer noget, men blot gifter jer, får I automatisk formuefællesskab – også kaldet fælleseje – i ægteskabet.

Formuefællesskabet omfatter ikke blot alt, hvad I hver for sig ejer ved ægteskabets indgåelse, men også alt, hvad I hver for sig erhverver i fremtiden, uanset om der er tale om opsparing, tipsgevinster, arv eller gaver

Med en ægtepagt kan du blandt andet sikre dig og din ægtefælle økonomisk. Du får mulighed for selv at bestemme, hvordan din formue skal fordeles i tilfælde af skilsmisse.

En ægtepagt regulerer den formueordning, der skal være gældende i ægteskabet

Lad os hjælpe dig

Få hjælp fra en kompetent og erfaren jurist. Ægtepagt og særeje er et indviklet emne inden for jura, hvorfor det anbefales at få professionel rådgivning. Vores kompetente jurister har stor erfaring med udarbejdelse af ægtepagt og særeje.

Vi rådgiver dig om din ægtepagt online, og sørger for at rådgive efter dine ønsker og behov, så du kan træffe det mest optimale valg af særeje.

Ring til os lige nu og hør mere. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Ring til os

+45 28 35 42 47

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.