Om os

Et Trygt Liv ApS

Et Trygt Liv ApS tilbyder rådgivning samt udarbejdelse af fremtidsfuldmagter, testamenter, ægtepagter og lignende produkter indenfor familie og arveretten.

Vores rådgivning er altid målrettet den enkelte klient og dennes behov. På denne måde sikre vi at skabe en reel værdi for vores klienter – og ikke bare snakke om det.

Processen hos Et Trygt Liv er enkelt og nem, hvilket sikrer, at vi kan tilbyde en konkurrencedygtig pris.

Et Trygt Liv ApS er organiseret som et anpartsselskab under CVR.nr. 37 56 88 72 og er etableret på adressen Kanalvej 11, 5600 Faaborg

Alle hos Et Trygt Liv ApS er omfattet af firmaets ansvarsforsikring for 2.000.000 kr. pr. skade og garantiordning tegnet hos HDI Gerling. Ansvarsforsikringen dækker al juristvirksomhed udøvet af En Sikker Fremtid.

Vi er underlagt tavshedspligt og enhver oplysning der modtages i forbindelse med en opgave behandles fortroligt.

Et Trygt Liv anvender ikke aftaleklausuler om lovvalg og/eller værneting, medmindre dette aftales med klienten.

Mission

Hos Et Trygt Liv ApS er vores mission, at tilbyde juridisk hjælp i form af gennemarbejdede fremtidsfuldmagter, testamenter mm. som sikrer dig og dine nærmeste bedst muligt.

Vores mål er at levere brugbare løsninger for vores klienter. Det gør vi ved at være konkrete og ærlige i vores rådgivning og vurdering af klientens situation.

Vision

Vores vision er, at blive klienternes foretrukne valg til udarbejdelse af fremtidsfuldmagter og testamenter. Vi vil sikre flest mulige et juridisk korrekt fremtidsfuldmagter og tilbyde vores klienter sikkerhed til en fast, lav pris.

Vores mål er at levere brugbare løsninger for vores klienter. Det gør vi ved at være konkrete og ærlige i vores rådgivning og vurdering af klientens situation.

Ejerstruktur

Et Trygt Liv ApS ejes af Panorama Law ApS v/Mette Stokholm og June Crondahl

Panorama Law ApS rådgiver primært om privatlivets væsentligste forhold.

Se mere på www.panoramalaw.dk

Mette Stokholm

June Crondahl

Mie

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.