Cookie og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: • cloudflare.com • doubleclick.net • facebook.com • ettrygtliv.dk

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@panoramaadvokaterne.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside. Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik. Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.panoramaadvokaterne.dk Din aktuelle tilstand: Tillad alle cookies (Nødvendig, Præferencer, Statistik, Marketing). Ændring af dit samtykke | Træk dit samtykke tilbage Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 16-02-2019 af Cookiebot:

Nødvendig (1)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

NAVN

UDBYDER

FORMÅL

UDLØB

TYPE

CookieConsent

panoramaadvokaterne.dk

Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.

1 år

HTTP Cookie

Statistik (4)

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

NAVN

UDBYDER

FORMÅL

UDLØB

TYPE

_ga

panoramaadvokaterne.dk

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

2 år

HTTP Cookie

_gat

panoramaadvokaterne.dk

Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren

1 dag

HTTP Cookie

_gid

panoramaadvokaterne.dk

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

1 dag

HTTP Cookie

collect

google-analytics.com

Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler.

Session

Pixel Tracker

Marketing (15)

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

NAVN

UDBYDER

FORMÅL

UDLØB

TYPE

_fbp

panoramaadvokaterne.dk

Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.

3 mdr.

HTTP Cookie

fr

facebook.com

Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.

3 mdr.

HTTP Cookie

GPS

youtube.com

Registrerer et unikt ID på mobile enheder for at muliggøre tracking baseret på geografisk GPS lokation.

1 dag

HTTP Cookie

IDE

doubleclick.net

Anvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren.

1 år

HTTP Cookie

PREF

youtube.com

Registrerer et unikt ID, der anvendes af Google til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger YouTube vidoer på tværs af forskellige hjemmesider.

8 mdr.

HTTP Cookie

test_cookie

doubleclick.net

Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.

1 dag

HTTP Cookie

tr

facebook.com

Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.

Session

Pixel Tracker

VISITOR_INFO1_LIVE

youtube.com

Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video.

179 dage

HTTP Cookie

YSC

youtube.com

Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.

Session

HTTP Cookie

yt-remote-cast-installed

youtube.com

Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video

Session

HTML Local Storage

yt-remote-connected-devices

youtube.com

Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video

Persistent

HTML Local Storage

yt-remote-device-id

youtube.com

Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video

Persistent

HTML Local Storage

yt-remote-fast-check-period

youtube.com

Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video

Session

HTML Local Storage

yt-remote-session-app

youtube.com

Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video

Session

HTML Local Storage

yt-remote-session-name

youtube.com

Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video

Session

HTML Local Storage

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

En Sikker Fremtid ApS

Kanalvej 11
5600 Faaborg

Cvr.nr.: xxx
Telefon: 28 35 42 47
Email: kontakt@ettrygtliv.dk

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.